0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schilder in Rotterdam?

Wij brengen u snel in contact met een schilder die werkzaam is in Rotterdam

Kleuradvies door uw schilder

Het kiezen van een geschikte kleur voor op de muren van uw woonkamer, slaapkamer of keuken kan erg lastig zijn. Gelukkig bieden wij uitkomst. Onze schilders hebben jarenlange ervaring en weten precies welke kleur geschikt is voor welke ruimte. Ga met onze specialisten om de tafel, geef uw wensen door en wij bieden u verschillende mogelijkheden die u thuis rustig kunt bekijken. Als u eenmaal dé kleur heeft gekozen voor uw muren helpen wij u graag met het aanbrengen ervan. Dan weet u zeker dat u jarenlang kunt genieten van een prachtig geverfde muur.

Kleuren zijn sfeerbepalend

Kleuren bepalen de sfeer in uw woning. Lichte kleuren laten een ruimte groter lijken en donkere kleuren zorgen er juist voor dat een ruimte wat kleiner lijkt. Gaat u voor een trendkleur? Of kiest u liever voor de veilige weg? Het maakt ons allemaal niks uit. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze en voorzien u van een kleuradvies op maat.

Benieuwd naar de mogelijkheden die er allemaal zijn op het gebied van schilderwerk en kleuren? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag tijd voor u vrij.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Rotterdam en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606